12345
Průměr: 0.00

Tinto

Bary, Bistra, Pivnice, Pizzerie, Restaurace

Restaurace-bar-gril Tinto je jedinečným svého druhu na Jižní Moravě. Pokud se chcete bavit a neutratit moc peněz, přijďte k nám – nabízíme »all inclusive menu« od 270 Kč každý den od 18.00 do 23.00 hod.
Restaurace-bar-gril Tinto se nachází v Brně, na rohu ulic Veveří a Grohovy ve sklepních prostorech, vstup do restaurace je z ulice Grohovy. Naše restaurace je velmi dobře přístupná městskou hromadnou dopravou, a také je přístupná automobilům, které mohou zaparkovat přímo u restaurace nebo na ulici Veveří u supermarketu Albert na hlídaném parkovišti.
Restaurace má kapacitu 80 míst a 25 místný salonek. Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Jídelní lístek restaurace je zaměřen na minutkovou kuchyni (steaky, těstoviny, ryby, saláty) i pokrmy české a moravské kuchyně. Pravidelně nabízíme polední menu – výběr z 8 druhů jídel již od 68 Kč. Všimněte si bohaté vinotéky sestávající z jakostních, přívlastkových i archivních vín (cca 80 druhů a značek z ČR, Itálie, Portugalska, Chile, Austrálie). Dále máme nově sudové víno z moravských sklepů společnosti Víno Rakvice za skvělé ceny od 40 Kč za 1 l.
Náš odborně vzdělaný tým kuchařů a číšníků s dlouholetou praxí je schopen rychle a kvalitně připravit a podávat menu o více chodech dle Vašich požadavků, ať už se jedná o jídla a nápoje zahraniční nebo typické domácí kuchyně.
Svou polohou, prostorovou rozmanitostí i vybavením je restaurace-bar-gril Tinto vhodným místem pro pořádání různých firemních a společenských akcí a večírků, svateb, promocí, výstav a rodinných oslav včetně narozeninových párty. Pro všechny tyto příležitosti Vám nabízíme zajištění vhodné dekorace, květinové výzdoby, případně živé nebo reprodukované hudby v jakémkoliv stylu.
Přijďte na promítání sportovních přenosů Eurosport 1 a 2, Nova sport , Premiere Sport, ČT 4 sport či SPORT 1. Nabízíme také předprodej vstupenek do studentského klubu Fléda. Ve všech prostorách restaurace se nabízí možnost bezdrátového připojení k internetu, samozřejmě bezplatně.
Dovolte nám popřát Vám příjemný gastronomický zážitek při návštěvách restaurace Tinto



Kontakt

Adresa: Grohova 2, 602 00, Brno
Region: Jihomoravský kraj
Tel: 733 642 475
WEB: http://www.tinto.cz

Otevírací hodiny:

Pondělí: 11.00-23.00
Úterý: 11.00-23.00
Středa: 11.00-23.00
Čtvrtek: 11.00-23.00
Pátek: 11.00-23.00
Sobota: 11.00-23.00
Neděle: zavřeno

U nás mužete ochutnat tyto kuchyně

Americká kuchyněAnglická kuchyněBIO kuchyněČeská kuchyněFrancouzská kuchyněGrillIndická kuchyněItalská kuchyněJaponská kuchyněMexická kuchyněMezinárodní kuchyněOrientální kuchyněŘecká kuchyněSalátový barSlovenská kuchyněStaročeská kuchyněSteak houseThajská kuchyněVegetariánská kuchyněZvěřinová kuchyně

Co můžete u nás organizovat

Cateringové službyFiremní akceJídlo s sebouplatba na fakturuPosezení u pivaReprezentativní akceRodinné oslavy/svatbyRozvoz jídel

Co nabízíme

Bezbariérový přístupDětský koutekParkováníSalónekZahrádkaTaneční parketKlimatizaceInternetNekuřácká částVýstava obrazůSportovní přenosyReprodukovaná hudbaKulečníkFotbálekŠipkyHrací automaty

Naše obsluha mluví

ČeskyAnglickyNěmeckyRuskyFrancouzskyItalsky

Nabídka piva

Točené pivoLahvové pivoSvětlé pivoTmavé pivoŘezané pivoPivo výčepní 8-10%Pivo výčepní 10%Pivo ležák 11%Pivo ležák 12%Pivo speciální 13% a výšeNealkoholické pivoDIA pivoKvasnicové pivoNepasterizované pivoDomácí pivoCizokrajná pivaProdej sudového pivaTuplákySamoobslužný výčepAmstelBernardBohemia RegentBraníkBudějovický BudvarCoronaClausthaler (nealko)Červený drakČerný drakDémonDesperadosEggenbergFerdinandGambrinusGrolschGuinnessHeinekenHeroldHoegaardenHolbaHradebníKeltKonradKrušoviceLitovelLobkowiczMurphy´s Irish StoutOstravarPlatanPlzeňský PrazdrojPrimátorRadegastRadegast Birell (nealko)RadlerRallye (nealko)RychtářSalitosSamsonStarobrnoStaropramenStaropramen GranátStella ArtoisSvijanyVelvetVelkopopovický kozelVévodaVelké BřeznoZlatopramenZlatý bažantZubrZwetllerČerná Hora