12345
Průměr: 0.00

Ristorante & Pizzeria Positano

Bary, Bistra, Motoresty, Pivnice, Pizzerie, Restaurace, Klub

Chcete li poznat skutečnou chuť Itálie a přitom neopouštět Českou republiku, pak je návštěva Restaurace - Pizzerie Positano ta správná volba, protože jedině u nás Vás obslouží číšník z Itálie, kde Vám nabídne široký výběr italských jídel a doporučí specialitu dne, k vybranému jídlu náš personál Vám doporučí to správné italské značkové víno z vinice Villa Sandi.
Jídlo Vám připraví náš šéfkuchař z Itálie, který se stara o náš podnik již šestým rokem!
- Pizza v Positanu, k té není co dodat! Dle tradiční italské receptury připravujeme originální tenkou pizzu v peci na dřevo, italské suroviny a vůně dřeva dávají naši pizze nezaměnitelnou chuť. Pizzu připravíme do 10 minut přímo před hostem, z vystavené prosklené pultové vitríny náš host si vybere suroviny na pizzu, které chce navíc.
- Milovníky masa jistě potěší velký výběr steaků z vepřové panenky, beefsteaky z hovězí svíčkové, jehněčí žebírka a další speciality z masa připravované na grilu. Maso dovážíme z BIO farmy oceněné titulem „ Český Angus "
- Naše saláty z čerstvé zeleniny jsou velice kladně hodnoceny odborníky na zdravé stravování a milovníky mořských produktu jistě ocení naše saláty a předkrmy z mořských plodů a ryb.
- Domácí těstoviny, které v pravé italské restauraci nesmějí chybět. Jelikož náš šéfkuchař je z Itálie a nejí nic jiného než těstoviny J, proto pro Vás připravil nadměrný počet specialit z těstovin.
- A co ryby? Ty také máme!, Náš výhradní dovozce čerstvých ryb nám dodává ryby každý čtvrtek, pátek a sobotu, a proto jsme pro Vás připravili ryby dny, kdy můžete ochutnat různé druhy ryb a mořských plodů. Ryby připravujeme na grilu a podáváme v celku, rybu pak náš personál vykostí přímo před hostem.
- V době obědu od pondělí do pátku připravujeme pro Vás denní nabídku, kde si můžete vybrat z naší nabídky první a druhy chod za zvýhodněnou cenu, jako třetí chod jsme pro Vás připravili klasicky italsky dezert „Tiramisu" za příplatek z ceny nabídky se slevou 70%.
- Myslíme také na firmy a domácnosti z lokality Praha 9. Jste pracovně vytížení nebo nechce se Vám z domu ven?, pak máme pro Vás řešení, stačí zavolat nebo objednat jídlo přes on-line internetový formulář a my Vám jídlo dovezeme zcela zdarma do 30 minut.
- 50 míst v kuřáckém sálu, 40 míst v nekuřáckém sálu, 40 míst na letní zahrádce
- Soukromé parkoviště pro hosty před restaurací
- Bezbariérový přístup, WiFi připojení zdarma
- Připravujete otevření firmy, oslavu narozenin, svatební veselici nebo večírek pro zaměstnance?
- Obraťte se na nás. Náš ochotný personál a zkušený tým kuchařů, pro Vás rád zajistí kompletní služby potřebné k pořádání Vaší oslavy.



Kontakt

Adresa: Pelušková 1536, 198 00, Praha 9
Region: Hlavní město Praha
Tel: 281 940 403
728 690 190
WEB: http://www.positano.cz

Otevírací hodiny:

Pondělí:
Úterý:
Středa:
Čtvrtek:
Pátek:
Sobota:
Neděle:

U nás mužete ochutnat tyto kuchyně

Americká kuchyněAnglická kuchyněBIO kuchyněČeská kuchyněFrancouzská kuchyněGrillIndická kuchyněItalská kuchyněJaponská kuchyněMexická kuchyněMezinárodní kuchyněOrientální kuchyněŘecká kuchyněSalátový barSlovenská kuchyněStaročeská kuchyněSteak houseThajská kuchyněVegetariánská kuchyněZvěřinová kuchyně

Co můžete u nás organizovat

Cateringové službyFiremní akceJídlo s sebouplatba na fakturuPosezení u pivaReprezentativní akceRodinné oslavy/svatbyRozvoz jídel

Co nabízíme

Bezbariérový přístupDětský koutekParkováníSalónekZahrádkaTaneční parketKlimatizaceInternetNekuřácká částVýstava obrazůSportovní přenosyReprodukovaná hudbaKulečníkFotbálekŠipkyHrací automaty

Naše obsluha mluví

ČeskyAnglickyNěmeckyRuskyFrancouzskyItalsky

Nabídka piva

Točené pivoLahvové pivoSvětlé pivoTmavé pivoŘezané pivoPivo výčepní 8-10%Pivo výčepní 10%Pivo ležák 11%Pivo ležák 12%Pivo speciální 13% a výšeNealkoholické pivoDIA pivoKvasnicové pivoNepasterizované pivoDomácí pivoCizokrajná pivaProdej sudového pivaTuplákySamoobslužný výčepAmstelBernardBohemia RegentBraníkBudějovický BudvarCoronaClausthaler (nealko)Červený drakČerný drakDémonDesperadosEggenbergFerdinandGambrinusGrolschGuinnessHeinekenHeroldHoegaardenHolbaHradebníKeltKonradKrušoviceLitovelLobkowiczMurphy´s Irish StoutOstravarPlatanPlzeňský PrazdrojPrimátorRadegastRadegast Birell (nealko)RadlerRallye (nealko)RychtářSalitosSamsonStarobrnoStaropramenStaropramen GranátStella ArtoisSvijanyVelvetVelkopopovický kozelVévodaVelké BřeznoZlatopramenZlatý bažantZubrZwetllerČerná Hora